Queens Park Rangers

Queens Park Rangers rykket ned fra Premier League etter bare én sesong i 2015, til tross for å papiret ha hatt et meget slagkraftig mannskap.

VIKTIG INFORMASJON

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme. Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen. Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser. Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.
Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Loftus Road

18 439

Av alle Londons klubber har QPR den mest sentrale hjemmebanen, beliggende i White City, kun 500 meter fra t-bane stasjonen med samme navn. Å kombinere en Premier League-kamp med å se Millwall eller QPR er noe vi kan anbefale på det varmeste, og ta gjerne kontakt for pakkepris på flere kamper. Husk at vi tilbyr langt flere hotell enn de dere finner på vår hjemmeside - både i lavere og høyere prisklasser.

Vi tilbyr fotballpakker til samtlige av QPRs hjemmekamper på forespørsel. Send oss en mail om du ikke finner din kamp på hjemmesiden.

Utvalgte kamper

Tottenham Hotspur v Arsenal

14.09.2024

KJØP HER

Manchester United v Liverpool

31.08.2024

KJØP HER

Arsenal v Liverpool

26.10.2024

KJØP HER