Celtic

Celtic er en av ytterst få klubber i verden som har vunnet mer enn 100 trofeer. Det har The Hoops gjort siden de ble stiftet i 1887, og i samlingen finner man blant annet 53 seriegull og en pokal fra serievinnercupen i 1967.

VIKTIG INFORMASJON

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme. Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen. Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser. Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.
Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Hjemmebane: Celtic Park

Kapasitet: 60 411

Kampene mot byrival Rangers er kjent som The Old Firm, og få kamper i verden byr på lignende stemning. Klubben spiller sine kamper på mektige Celtic Park, tre kilometer øst for sentrum av Glasgow.

​Vi er offisiell leverandør av billettypen Club 67 Lounge til alle Celtic sine hjemmekamper.

Utvalgte kamper

Tottenham Hotspur v Arsenal

15.09.2024

KJØP HER

Manchester United v Liverpool

01.09.2024

KJØP HER

Arsenal v Liverpool

26.10.2024

KJØP HER