Manchester United

Manchester United Football Club ble stiftet i 1878 under navnet Newton Heath, og ble valgt inn i The Football League i 1892. Med 20 titler i toppdivisjonen er Manchester United Englands mestvinnende klubb i nasjonal seriesammenheng, og etter et par tunge sesonger ønsker de igjen å blande seg inn i toppkampen.

VIKTIG INFORMASJON

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme. Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen. Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser. Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.
Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Hjemmebane: Old Trafford

Kapasitet: 75 643 tilskuere

Manchester United er sammen med rivalen Liverpool klubben som tiltrekker seg flest norske fotballreisende, og vi i G Travel tilbyr pakker til samtlige av Manchester United sine hjemmekamper. Manchester er Englands tredje største by, og man finner her en rekke attraksjoner, deriblant The National Football Museum.

Kamptidspunkt til og med første helgen i mai er fastsatt. For kamper senere i sesongen, anbefaler vi reise fredag - mandag.

Vi er offisiell leverandør av billettypene Executive Quadrant, Victoria Warehouse, International Suite og Executive Lounge til alle Manchester Uniteds hjemmekamper.

Utvalgte kamper