Everton

Det tradisjonsrike Liverpool-laget er klubben som har tilbrakt flest sesonger i Englands toppdivisjon, med en fartstid på hele 121 sesonger.

VIKTIG INFORMASJON

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme. Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen. Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser. Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.
Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Hjemmebane: Goodison Park

Kapasitet: 39 572 tilskuere

Everton har spilt sine kamper på historiske Goodison Park helt siden 1892, og ønsker du å se en ekte, britisk fotballstadion vil en tur hit gi en uforglemmelig opplevelse. Tiden som kommer blir også siste mulighet til å oppleve denne perlen av en stadion, ettersom Everton sommeren 2025 vil flytte inn i sin nye storstue.

Kampen mot West Ham vil bli flyttet dersom et av lagene tar seg til finalen i ligacupen. Kampen mot Southampton vil bli flyttet dersom et av lagene tar seg til finalen i FA-cupen. Kamptidspunkt til og med september er fastsatt. For kampene senere i sesongen, anbefales opphold fredag til mandag.

Utvalgte kamper

Tottenham Hotspur v Arsenal

15.09.2024

KJØP HER

Manchester United v Liverpool

01.09.2024

KJØP HER

Arsenal v Liverpool

26.10.2024

KJØP HER