Millwall

Millwall har befestet sin plass på nest øverste nivå de siste sesongene. "The Lions", kjent for sine høylytte supportere, er dermed klare for nok en sesong i Englands nest-øverste divisjon.

VIKTIG INFORMASJON

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme. Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen. Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser. Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.
Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Hjemmebane: The Den

Kapasitet: 20 146

Millwall spiller sine hjemmekamper på The Den, som ligger sør for Themsen, forholdsvis sentralt i London. Å kombinere en Premier League-kamp med å se Millwall, QPR eller Fulham er noe vi kan anbefale på det varmeste, og ta gjerne kontakt for pakkepris på flere kamper. Husk at vi tilbyr langt flere hotell enn de dere finner på vår hjemmeside - både i lavere og høyere prisklasser.

Vi tilbyr fotballpakker til samtlige av Millwalls hjemmekamper på forespørsel. Send oss en mail om du ikke finner din kamp på hjemmesiden.

Utvalgte kamper

Tottenham Hotspur v Arsenal

15.09.2024

KJØP HER

Manchester United v Liverpool

01.09.2024

KJØP HER

Arsenal v Liverpool

26.10.2024

KJØP HER