Napoli

Det er ytterst få arenaer som kan by på stemning tilsvarende den man finner på Napolis mektige storstue, Stadio Diego Armando Maradona. Napoli-fansen er kjent for å lage en forrykende atmosfære.

VIKTIG INFORMASJON

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme. Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen. Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser. Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.
Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Hjemmebane: Diego Armando Maradona Stadium

Kapasitet: 60 000 tilskuere

Med en kapasitet på 54 000 tilskuere er en fotballreise til Napoli og Stadio Diego Armando Maradona noe vi kan anbefale på det varmeste. Vi tilbyr fotballpakker til samtlige av Napolis hjemmekamper på forespørsel. Send oss en mail om du ikke finner din kamp på hjemmesiden.

Utvalgte kamper