Newcastle United

Newcastle United F.C er blant Englands aller mest tradisjonsrike klubber, og få steder finner du en lignende atmosfære som på mektige St. James' Park.

VIKTIG INFORMASJON

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme. Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen. Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser. Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.
Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Hjemmebane: St. James' Park

Kapasitet: 52 305 tilskuere

Med en tilskuerkapasitet på 52 305 er stadion Englands 7. største, og etter en kruttsterk 4. plass er optimismen stor på St. James'. I Newcastle tilbyr vi flere hotell på forespørsel, og dere kan naturligvis også velge å bo i London, Manchester eller Liverpool, om dere ønsker det. Vi hjelper naturligvis til med togreisen.

Alle Newcastle-kamper i 2024/25-sesongen er kun tilgjengelig på forespørsel. Send oss en mail på fotball@gtravel.no om du ønsker en fotballreise til Newcastle.

Utvalgte kamper

Tottenham Hotspur v Arsenal

15.09.2024

KJØP HER

Manchester United v Liverpool

01.09.2024

KJØP HER

Arsenal v Liverpool

26.10.2024

KJØP HER