Southampton

Det ble med den ene sesongen i Championship for tradisjonsrike Southampton som nå er klar for et nytt forsøk i det gjeveste selskap.

VIKTIG INFORMASJON

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme. Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen. Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser. Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.
Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

St. Mary's

32 384 tilskuere

Kampen mot Wolverhampton vil bli flyttet dersom et av lagene tar seg til finalen i ligacupen. Kampen mot Fulham vil bli flyttet dersom et av lagene tar seg til semifinalen i FA-cupen. Kamptidspunktene til og med september er fastsatt. Vi er offisiell leverandør av billettypene Chapel Stand og Saints Bar til alle av Southamptons hjemmekamper.

Dersom du ikke finner din kamp på vår hjemmeside, send oss en e-post.

Utvalgte kamper

Tottenham Hotspur v Arsenal

15.09.2024

KJØP HER

Manchester United v Liverpool

01.09.2024

KJØP HER

Arsenal v Liverpool

26.10.2024

KJØP HER