Om oss

G Travel Fotballreiser er en del av G Travel. Vi tilbyr fotballreiser til et bredt utvalg lag i England og Spania, og vi hjelper deg gjerne også med fotballturen til Italia, Tyskland og Frankrike.

Vi tilbyr forskjellige hotell og billettkategorier til de fleste kamper for å gi deg størst mulig valgfrihet, og for å gjøre din fotballreise så minneverdig som mulig. Reiselengden avgjør du naturligvis selv, og flyreisen kan du også bestille gjennom oss. Vi skreddersyr alltid reisen etter deres egne ønsker, og tilbyr naturligvis langt flere hotell enn de dere finner her på hjemmesiden. 

Foruten individuelle reiser for inntil 9 personer, kan vi også by på gruppereiser for 10 eller flere. Vi har «sitt sammen»-garanti, med enkelte unntak for spesifikke kamper og større grupper. Vi benytter oss kun av offisielle billettleverandører. 

Ring oss gjerne på 73 80 77 00 eller send en mail til fotball@gtravel.no.

Reis sikkert med oss!

G Travel er medlem av Reisegarantifondet (RGF), og er IATA godkjent reisebyrå. Vårt medlemskap i RGF er en økonomisk beskyttende garanti for deg som kunde som kjøper en pakkereise.