Om oss

G Travel Fotballreiser er en del av G Travel. Vi tilbyr fotballreiser til et bredt utvalg lag i England og Spania, og vi hjelper deg gjerne også med fotballturen til Italia, Tyskland og Frankrike.

Vi tilbyr forskjellige hotell og billettkategorier til de fleste kamper for å gi deg størst mulig valgfrihet, og for å gjøre din fotballreise så minneverdig som mulig. Reiselengden avgjør du naturligvis selv, og flyreisen kan du også bestille gjennom oss. Vi skreddersyr alltid reisen etter deres egne ønsker, og tilbyr naturligvis langt flere hotell enn de dere finner her på hjemmesiden. 

Foruten individuelle reiser for inntil 9 personer, kan vi også by på gruppereiser for 10 eller flere. Vi har «sitt sammen»-garanti, med enkelte unntak for spesifikke kamper og større grupper. Vi benytter oss kun av offisielle billettleverandører. 

Ring oss gjerne på 73 80 77 00 eller send en mail til fotball@gtravel.no.

Betaling og generelle vilkår:

Prisene fra våre leverandører styres av etterspørsel og kapasitet, og det kan av den grunn forekomme feil i oppgitt pris på vår hjemmeside. Ved bekreftelse av bestilling, bestemmer dere selv om dere betaler med kort eller faktura. Ved betaling med kredittkort tilkommer et kortgebyr på 1% av reisens totalpris. Merk at reisen er ikke-refunderbar etter bekreftelse. Hvis kampen blir flyttet mer enn 36 timer fra foreløpig fastsatt tidspunkt, tilbys fri endring eller full refusjon ved kjøp av fotballpakke (hotell og kampbillett). Refusjon gjelder ikke for produkter kunden har kjøpt på egenhånd (utenom G Travel). Ved kjøp av komplett pakke inkl. fly, tilbys fri endring av reisen. Endring av kamptidspunkt gir ikke rett på fri avbestilling. Kamptidspunktene i Premier League fastsettes 1-2 måneder før kamp. Vi må ha fullt navn (som i pass) og mobilnummer til alle reisende. For barn under 12 år, behøver vi fødselsdato.

Covid19-regler, per 11. november 2021:

Hvis kampen blir flyttet, avlyst eller spilt uten fans på grunn av Covid19, vil dere tilbys full refusjon av hele pakken, eller fri endring til eventuell ny kampdato. Det samme er gjeldende hvis norske reiseråd eksisterer for valgt reisemål, på tidspunktet for avreise. Test på dag 2 etter ankomst Storbritannia, er per i dag obligatorisk uavhengig av vaksinestatus. Premier League-klubbene gjennomfører stikkprøver, og alle reisende må være forberedt på å vise koronasertifikat for å slippe inn på stadion. Reisedetaljer inkl. passnummer må rapporteres til engelske myndigheter via flyselskapet dere benytter senest 48 timer før avreise. Innreiseregler er den reisende sitt eget ansvar. Oppdaterte innreiseregler for Storbritannia, er å finne i lenken nedenfor:

https://www.gov.uk/guidance/red-amber-and-green-list-rules-for-entering-england

Reis sikkert med oss!

G Travel er medlem av Reisegarantifondet (RGF), og er IATA godkjent reisebyrå. Vårt medlemskap i RGF er en økonomisk beskyttende garanti for deg som kunde som kjøper en pakkereise.