Juventus

Hjemmebane: Juventus Stadium

Kapasitet: 41 507

Etter noen år med utenomsportslige problemer, som kulminerte i degraderingen til Serie B i kjølvann av Calciopoli-skandalen i 2006, har Juventus igjen etablert seg som et av Europas aller sterkeste lag. 

Juventus Stadium stod ferdig i 2011, og tross en noe beskjeden størrelse, er den moderne arenaen en av Europas mest severdige. På grunn av stadions forholdsvis lave kapasitet, blir toppkampene fort utsolgt. Vent derfor ikke for lenge om du ønsker en tur til Torino.

Vi tilbyr fotballpakker til samtlige av Juventus sine hjemmekamper på forespørsel. Send oss en mail om du ikke finner din kamp på hjemmesiden. 

Viktig informasjon

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme.

Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen.

Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser.

Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.

Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Full refusjon dersom kampen blir flyttet/spilt uten fans grunnet Covid-19, eller dersom reiseråd eksisterer for valgt destinasjon 14 dager før avreise. 

Reis sikkert med oss!

G Travel er medlem av Reisegarantifondet (RGF), og er IATA godkjent reisebyrå. Vårt medlemskap i RGF er en økonomisk beskyttende garanti for deg som kunde som kjøper en pakkereise.