Juventus

Hjemmebane: Juventus Stadium

Kapasitet: 41 507

Etter noen år med utenomsportslige problemer, som kulminerte i degraderingen til Serie B i kjølvann av Calciopoli-skandalen i 2006, har Juventus igjen etablert seg som et av Europas aller sterkeste lag. Med syv strake seriemesterskap har Italias mestvinnende klubb igjen sementert posisjonen som landets beste fotballklubb, og Massimiliano Allegris menn tar nå sikte på Champions League-trofeet. Foran kommende sesong har Juventus gjennomført det som trygt kan kalles sommerens største overgang - ved å hente selveste Cristiano Ronaldo til Torino. 

Juventus Stadium stod ferdig i 2011, og tross en noe beskjeden størrelse, er den moderne arenaen en av Europas mest severdige. 

PS: Kun et utvalg av Juventus sine kamper er lastet opp på vår hjemmeside, men vi tilbyr fotballpakker til samtlige hjemmekamper. Send oss en mail om du ikke finner din kamp på hjemmesiden, så finner vi den beste løsningen for deg. 

Viktig informasjon

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse.

Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen.

Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser.

Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.

Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Reis sikkert med oss!

G Travel er medlem av Reisegarantifondet (RGF), og er IATA godkjent reisebyrå. Vårt medlemskap i RGF er en økonomisk beskyttende garanti for deg som kunde som kjøper en pakkereise.