Paris Saint-Germain

Hjemmebane: Parc des Princes

Kapasitet: 47 929

Etter at Qatar Sports Investments kjøpte PSG i 2012 har franskmennene blitt en av Europas mest fremgangsrike klubber. 

Les Parisiens spiller sine hjemmekamper på flotte Parc des Princes, som ligger i Paris' 16. arrondissement. Hva med å kombinere storbyferien til Paris med et besøk for å se PSG spille? Vi i G Travel tilbyr fotballpakker til samtlige av klubbens hjemmekamper. Husk at vi tilbyr langt flere hotell enn det du finner her på hjemmesiden, og at vi alltid skreddersyr reisen etter deres ønske. 

Vi tilbyr fotballpakker til samtlige av PSGs hjemmekamper på forespørsel. Send oss en mail om du ikke finner din kamp på hjemmesiden. 

Viktig informasjon

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme.

Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen.

Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser.

Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.

Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Full refusjon dersom kampen blir flyttet/spilt uten fans grunnet Covid-19, eller dersom reiseråd eksisterer for valgt destinasjon 14 dager før avreise. 

Reis sikkert med oss!

G Travel er medlem av Reisegarantifondet (RGF), og er IATA godkjent reisebyrå. Vårt medlemskap i RGF er en økonomisk beskyttende garanti for deg som kunde som kjøper en pakkereise.